FELÚJÍTÁS ÁTALAKÍTÁSSAL

Ha régi épülete van, és megpróbálja eldönteni, hogy restauráljon-e vagy újat építsen, kérjük, először vegye fel velünk a kapcsolatot, mielőtt bármilyen döntést hozna. Az emberek többsége úgy véli, hogy az új épületek számos előnnyel járnak a történelmi épületekkel szemben, de mi mást gondolunk. Megmutatjuk, hogy a helyreállítás valójában fenntarthatóbb lehet, és jelentős mennyiségű pénzt, időt és erőfeszítést takaríthat meg. A felújítások a szerkezet javítására, cseréjére és korszerűsítésére összpontosítanak.

Ha át akarja alakítani az elrendezést, teljesen meg akarja változtatni a belső tér funkcionalitását, vagy hozzá szeretne adni egy olyan funkciót, amely hiányzik az épületből, akkor azt átalakításnak kell tekinteni. Ez általában sokkal költségesebb, időigényesebb és munkaigényesebb, mint a másik két lehetőség, mivel általában jelentős változtatásokra van szükség. Néhány átalakítási példa a következőkre:

  • A vízvezeték megváltoztatása a fürdőszoba vagy a konyha áthelyezéséhez.
  • A négyzetméter bővítése.
  • A mennyezet emelése.
  • A falak eltávolítása.
  • Vagy csak javításokhoz és belső-külső festéshez

A MEISTERQUELLE készen áll a munkára, mint mindig, időben, kiváló minőségben és az Ön költségvetésén belül!

Az MQ CONSTRUCTION saját belsőépítészekkel rendelkezik a felújítási projektekhez. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ingyenesen, hogy megismerje a felújítandó ingatlanjait.